Skip to content Skip to footer

Save the date: prijsuitreiking op 14 oktober

14 oktober is het zo ver: de prijsuitreiking van het Low Car Diet. Tijdens een feestelijk slotdiner met de team captains, partners en individuele winnaars maken we bekend wie er gewonnen heeft. Denk jij kans te maken op een van de individuele prijzen? Houd de avond van 14 oktober dan vrij!

We hebben een leuke avond voorbereid met hapjes, gastspreker Floris van den Berg, de prijsuitreiking en een vegetarisch diner met borrel. Om 17.00 uur gaan we van start met het spektakel.

In het kort:

  • Locatie: Dotslash Utrecht, Europalaan 100, Utrecht
  • Tijd: 17:00-20:00
  • Programma: een spetterende prijsuitreiking voor organisaties en individuele deelnemers
  • Deelnemers: alle teamcaptains, partners, en prijswinnaars van deelnemende organsisaties
  • Spreker: Floris van den Berg – Filosofie voor een betere wereld
  • Vega diner & borrel

Floris van den Berg: Milieufilosoof

Dr. Floris van den Berg is (milieu)filosoof en veganist.  Met woord en daad zet hij zich in voor een wereld met minder leed en meer geluk. Voor alles zet hij zich in om de milieucatastrofe af te wenden. 

In 2009 verscheen zijn boek Filosofie voor een betere wereld. Daarin zet hij uiteen hoe we de wereld rechtvaardiger, gelukkiger, gezonder, diervriendelijker, welvarender én duurzamer kunnen organiseren. Verder publiceerde hij de vrolijke tetralogie De vrolijke veganist, De olijke atheïstDe vrolijke feminist en De vrolijke naturist.

Van den Bergs lezing is getiteld ‘Filosofie voor een betere wereld’. Wie moet wat doen om de milieucatastrofe af te wenden? Wanneer doe je als individu genoeg om niet meer deel te zijn van het probleem, maar deel van de oplossing. Van den Berg betoogt onder meer dat duurzaamheid begint met veganisme. 

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Low Car Diet
Stichting De Reisbeweging
info@lowcardiet.nl

 

De Corridor 5c
3621 ZA Breukelen
KVK 67929753

Schrijf je in voor de laatste updates: