Skip to content Skip to footer

Prijsuitreiking Low Car Diet 2021

Slotdiner en lezing

Prijsuitreiking Low Car Diet 2021

 We kunnen terugkijken op een geslaagd Low Car Diet met een mooie prijsuitreiking. Onder het genot van een veganistisch diner werden de prijzen uitgereikt door de sponsoren, zoals glimble en QicQ. 

De winnaars waren erg enthousiast en kregen op het podium de gelegenheid om te vertellen over de reisafstanden, sportieve kilometers en CO2-reductie die ze als organisatie hebben weten te realiseren. Dit jaar werden er acht prijzen uitgereikt: voor de beste, schoonste, fitste en meest efficiënte organisatie en voor de beste, schoonste, fitste en meest efficiënte deelnemer. Lees hier wie de winnaars zijn

Gastspreker Floris van den Berg gaf een inspirerende lezing waarin hij de urgentie van initiatieven als het Low Car Diet benadrukte. Dat deed hij met een metafoor van een rijdende trein: we moeten echt aan de noodrem trekken. Als milieufilosoof zet hij zich met hart en ziel in voor een betere wereld waarin iedereen genoeg doet om deel te zijn van de oplossing in plaats van het probleem.

Het slotdiner gaf ook genoeg gelegenheid om te netwerken en te brainstormen. Volgend jaar gaan we met nieuwe energie weer verder met het verminderen van autogebruik en CO2-uitstoot! 

Bekijk hieronder de foto’s van de prijsuitreiking.

Show CommentsClose Comments

Leave a comment

Low Car Diet
Stichting De Reisbeweging
info@lowcardiet.nl

 

De Corridor 5c
3621 ZA Breukelen
KVK 67929753

Schrijf je in voor de laatste updates: