Skip to content Skip to footer

We zijn trots op onze partners in 2021!

Partners van duurzame mobiliteit

Draag jij ook bij aan een schonere wereld?

Low Car Diet heeft als doel om een gedragscampagne om te zetten naar structureel duurzaam reisgedrag in Nederland! Wil jij jouw product of dienst aanbieden op vitaliteit en/of flexibiliteit in mobiliteit? Let's meet!

Prijsuitreiking Low Car Diet 2021
Slotdiner en lezingPrijsuitreiking Low Car Diet 2021  We kunnen terugkijken op een geslaagd Low Car Diet met een mooie prijsuitreiking. Onder het genot van een veganistisch diner werden de prijzen uitgereikt door de sponsoren, zoals glimble en QicQ.  De winnaars waren erg…
Hoofdpartner

glimble by Arriva

Dé nieuwe manier van reizen in één app
Bekijk het aanbod van glimble!
Tech partner

Fynch Mobility

Trip loggen en belonen via app
Partner

QicQ

De e-bike specialist van Nederland
Partner

Hely

Duurzaam deelvervoer via jouw hub

#LowCarDiet

Partners reiken prijzen uit voor Low Car Diet 2021

Bedankt voor de mooie beloningen!

"QicQ is betrokken geweest bij de eerste edities van Low Car Diet. Heel veel deelnemers hebben dankzij QicQ gebruik kunnen maken van speed pedelecs en e-bikes. We zijn erg enthousiast om te merken dat de animo bij bedrijven steeds groter wordt om het fietsen onder medewerkers te stimuleren en actief aan te bieden. QicQ is het loket waar alles geregeld kan worden: van inspiratiesessies, roadshows, testritten, tot interessante koop en lease opties. 1 fietser meer en dus 1 auto minder op de weg scheelt al zo’n 95% C02-reductie! Let’s go!"

Partners uit vorige edities

Go Sharing

“We hebben gezamenlijk mensen gemotiveerd om kennis te laten maken met elektrische deelscooters en hebben hierbij ook kortingen gegeven om mensen het te laten testen. We hebben veel nieuwe gebruikers gehad (op bijvoorbeeld het Flight Forum) die een nieuwe manier hebben gevonden om gemakkelijk van A naar B te kunnen reizen. We zijn erg tevreden over de samenwerking en doen dit jaar ook zeker weer mee!”

Raymon Pouwels
GO Sharing

Donkey Republic

“Wij willen net als Low Car Diet ook graag meer mensen uit de auto krijgen, zodat steden leefbaarder worden. Low Car Diet geeft de impuls om voor medewerkers iets anders te proberen qua woon-werk transport. Dus we spreken dezelfde mensen aan op deze manier. Ook is het een manier voor ons om op de radar te komen van bedrijven en dat is goed gelukt. Deze samenwerking heeft zeker gezorgd voor meer bekendheid.”

Hilja Boonstra
Donkey Republic

ConnectBike

“Wij stimuleren mensen om de auto te laten staan en om op de fiets te stappen. Dit sluit mooi aan bij Low Car Diet en daarom zijn wij ook trotse partner van dit initiatief. Wij zijn afgelopen jaar operationeel verantwoordelijk geweest voor het leveren van de fietsen. Wat ik erg opvallend vond was de start van de maand, mensen waren direct enthousiast en wilden er wat van maken. Mensen stimuleren en elkaar en dat is wat we willen.”

Kenneth Erselina
ConnectBike

Low Car Diet
Stichting De Reisbeweging
info@lowcardiet.nl

 

De Corridor 5c
3621 ZA Breukelen
KVK 67929753

Schrijf je in voor de laatste updates: