Skip to content Skip to footer
Partner van Low Car Diet

Kies voor modern mobiliteitsbeleid met glimble. Duurzamer, vitaler, flexibeler.

Wie is glimble?
Glimble biedt een nieuwe, flexibele manier van reizen voor je werknemers. Wij bieden je alle oplossingen voor mobiliteit waar je als organisatie tegenaan loopt.

Glimble_Arriva_Logo_RGB_Frame

OV, fiets, scooter, auto? Alles kan

De ene dag de (deel)fiets, de andere dag trein, bus, metro of auto? Met glimble combineren werknemers vervoersmiddelen naar wens. Door heel Nederland. Heb je zelf fietsen of auto’s beschikbaar? Ook daarmee combineren we, met gemak. 

Thuiswerken of op kantoor? 

De ene keer thuis, de andere keer op kantoor. Of een zakelijke afspraak. Daar hoort flexibele mobiliteit bij, die je je werknemers moeiteloos kunt bieden met glimble.

Deelnemer van Low Car Diet?

Of vraag een demo aan
Dan laten we je in een half uur zien hoe het werkt.

Kosten onder controle

Je bepaalt zelf het budget. En niet reizen is niet betalen, ook daarmee bespaar je al snel. Misschien wel zoveel dat je je werknemers een extraatje kunt bieden, zoals een budget voor privéreizen? Fijne werkgever!

Duurzaam en goed werkgeverschap

Steeds meer sollicitanten zoeken een bedrijf dat let op duurzaamheid en vitaliteit. En dat is precies waarmee glimble je verder helpt. Zo zie je de CO2 uitstoot, die natuurlijk minder is als je werknemers wat vaker de fiets pakken, een elektrisch vervoermiddel of het OV. Je stimuleert bewegen.

Overzichtelijke administratie en dashboard

Hoe organiseert jouw bedrijf de nieuwe reiskostenregeling, de combinatie met de thuiswerkvergoeding? Hoe maak je inzichtelijk wat er nodig is voor woon-werk en werk-werk? Hoe ga je om met hybride werken? Ook dat hebben we allemaal uitgedacht, we denken mee met jouw situatie en hebben de oplossing paraat. Makkelijker kan niet!

Een app en een portal: alle gemak en overzicht

Jouw werknemers boeken, plannen en betalen via hun app. Jij bepaalt als werkgever hun budget en of zij dat voor werk en/of privé mogen gebruiken. Via je portal zie je direct de data die je nodig hebt voor een gemakkelijke administratie en hou je overzicht in kosten en bijvoorbeeld CO2.

Experts die direct met je meedenken

Jouw organisatie is al vooruitstrevend als het gaat om anders denken in vitaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden we jouw bedrijf, als Low Car Diet deelnemer graag meer. Dat doen we in de vorm van twee experts! Die met je meedenken in wat je wilt en wat je nodig hebt, nu en in de toekomst. 

Wie zijn deze mobiliteitsexperts?

De experts zijn van glimble en Fynch Smart Mobility. Beide bedrijven hebben een schat aan kennis en ervaring als het gaat om het adviseren, opzetten en implementeren van duurzaam en modern mobiliteitsbeleid. Zij adviseren wekelijks vergelijkbare bedrijven en weten wat er anno 2021 belangrijk en mogelijk is.

Gratis voor jou als deelnemend bedrijf!

Of vraag een demo aan
Dan laten we je in een half uur zien hoe het werkt.
Schoonste deelnemer 🧼

De deelnemer die tijdens het Low Car Diet het minste CO2 verbruikt verdient een prijs om dit goede gedrag vol te houden! Namelijk 6 maanden lang 50% korting op alle reizen via de glimble app. Combineer de trein met de scooter of de bus met de fiets. Met glimble plan, boek en betaal je je reis simpel met één app.

Schoonste organisatie 🧼

Als iedereen duurzamer gaat reizen kunnen we CO2 reductie versnellen! Maar we maken natuurlijk meer meters wanneer organisaties hun gedrag structureel veranderen. Deze missie wordt beloond met een half jaar gratis glimble. Daarna betaal je €3 per medewerker per maand.

Volg glimble op social media

#glimble

Low Car Diet
Stichting De Reisbeweging
info@lowcardiet.nl

 

De Corridor 5c
3621 ZA Breukelen
KVK 67929753

Schrijf je in voor de laatste updates: